Valsjöberget, Åkersberga

Natur- och skärgårdsnära
parhus och radhus

 

Vid sjön Valsjön, i Österåkers kommun, utvecklar Concent 250 nya rad- och parhus. Bostäderna kommer att spegla Österåkers skärgårdskaraktär, men området kommer även att få en samtida stil som kompletterar Åkersbergas årsringar.  Bostäderna kommer att upplåtas med bostadsrätt och få planlösningar som är effektiva, flexibla och är efterlängtade av dagens moderna familjer.

Närområdet är välutvecklat med skolor, kollektivtrafik, livsmedelsbutiker, restauranger och kommunal service och ligger cirka fyra kilometer från Åkersberga centrum.

Åkersberga är en tätort i Österåkers kommun. Hit tar du dig smidigt med Roslagsbanan, med buss eller med bil. Åkersberga centrum består av shoppinggalleria, torg och butiker och utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga.

Valsjön, som ligger inom promenadavstånd från de planerade rad- och parhusen, erbjuder både familjevänlig badplats samt fiskemöjligheter. I närheten av området ligger även Trastsjöskogen, som med många och långa stigar runt Trastsjön och Södersjön erbjuder möjligheter till både naturlek och skogspromenader i natursköna omgivningar.

Projekt (obligatorisk)

Storlek

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Snabbfakta

Boendeform: Bostadsrätt
Antal bostäder: 250 st
Storlek (BOA): 25 000 kvm

Byggstart: 2017
Planerad inflytt: 2019
Arkitekt: Archus arkitekter, Timo Houses

 

Bilder

Valsjöberget, Åkersberga

Stockholm

Sergels Torg 12
111 57 Stockholm

Linköping

Klostergatan 20
582 23 Linköping
073-413 32 44

Haparanda

Köpmansgatan 7C
953 32 Haparanda
070-621 12 61