Valsjöberget, Åkersberga

Natur- och skärgårdsnära
parhus och radhus

 

Vid sjön Valsjön, i Österåkers kommun, utvecklar Concent 250 nya rad- och parhus. Bostäderna kommer att spegla Österåkers skärgårdskaraktär, men området kommer även att få en samtida stil som kompletterar Åkersbergas årsringar.  Bostäderna kommer att upplåtas med bostadsrätt och få planlösningar som är effektiva, flexibla och är efterlängtade av dagens moderna familjer.

Närområdet är välutvecklat med skolor, kollektivtrafik, livsmedelsbutiker, restauranger och kommunal service och ligger cirka fyra kilometer från Åkersberga centrum.

Åkersberga är en tätort i Österåkers kommun. Hit tar du dig smidigt med Roslagsbanan, med buss eller med bil. Åkersberga centrum består av shoppinggalleria, torg och butiker och utgör den centrala mötes- och handelsplatsen i Åkersberga.

Valsjön, som ligger inom promenadavstånd från de planerade rad- och parhusen, erbjuder både familjevänlig badplats samt fiskemöjligheter. I närheten av området ligger även Trastsjöskogen, som med många och långa stigar runt Trastsjön och Södersjön erbjuder möjligheter till både naturlek och skogspromenader i natursköna omgivningar.

Bilder

Valsjöberget, Åkersberga