Tureholm, Trosa

Lugn skärgårdsidyll – 40 min från Stockholm

I Smedstorp, strax utanför Trosa tätort, utvecklas ett helt nytt område innehållande en varierad bostadssammansättning med små, smarta villor, kedjehus/radhus och flerbostadshus. Totalt är det 88 småhus och 14 lägenheter som ska uppföras i området. Restiden in till Stockholm är cirka 40 minuter.

Vi har lagt stort fokus på att inarbeta grönkompensation i detta projekt. Den vackert inramade ängsmarken är hjärtat i exploateringen och på ängen planeras vistelseytor, lekytor, dagvattendamm och odlingslotter.

Smedstorp ligger någon kilometer väster om Trosa tätort vilket innebär en fantastisk möjlighet att skapa ett livsstilsboende med lantlig prägel och samtidigt närhet till kommunal service, kultur, restauranger samt den puls som skapas av det intensiva båt- och turistliv som kännetecknar Trosa. Området är klassat som riksintresse för sitt rörliga friluftsliv och värdefulla kustområde.

» läs mer om bostäderna på SkandiaMäklarnas hemsida

I Trosa kommun bor cirka 11 000 personer och tätorten Trosa ligger i en gammal kulturbygd med vackra omgivningar och närhet till bad i sjö och hav. Kommunen bjuder på många möjligheter till rekreation som bland annat två välrenommerade golfbanor, ridskola, slalombacke, fina segelleder i den vackra skärgården och strövområden i skog och mark, badhus med gym, fotbolls- innebandy och tennisklubb mm. I Trosa finns ett gott utbud av butiker, banker, restauranger och caféer - allt i genuin och trivsam kuststadsmiljö. I en småstad är det heller aldrig långt till förskola och skola.

Till Trosa är det lätt att pendla från Stor-Stockholm. Direktbussar till Liljeholmen avgår med 13 turer per dag i vardera riktningen - även helgtrafik, bilvägen till city tar cirka 50 minuter och Stockholm C når du med tåg på cirka 40 minuter.

Bilder

Västerljungsvägen/Hungavägen , Trosa

Your Server is Unable to connect to the Google Geocoding API, kindly visit THIS LINK , find out the latitude and longitude of your address and enter it manually in the Google Maps Module of the Page Builder