Söderport, Norrköping

Hög kvalitet och skandinavisk komfort kombineras
med god arkitektur och effektiv planlösning

I Söderport i Norrköping utvecklar Concent 180 nya bostäder. Lägenheterna kommer främst upplåtas med bostadsrätt och företrädesvis vara små och yteffektiva tvåor och treor mellan 35 och 70 kvadratmeter. Här skapas en livlig plats där människor möts för att arbeta, leka, trivas och utvecklas. Utgångspunkten för Söderport är att skapa hem för människor som ska leva och njuta av vardagen.

Innergårdarna kommer vara gröna och lummiga samt förses med någon form av aktiv yta som till exempel en boule- eller basketplan. Bostäderna ligger i anslutning till den nya spårvägen vilket gör att de boende kommer ha goda möjligheter att utnyttja kollektivtrafiken.

Söderport är belägen på cirka 15 minuters gångavstånd från centrala Norrköping. Området består dels av villa och radhus-bebyggelse uppförd under slutet av 60-talet samt ett stort bestånd med flerfamiljshus med hyresrätt.

Söderport ligger i ett naturskönt läge med närhet till Vrinneviskogens naturreservat som erbjuder motionsspår för löpning och promenad samt minigolf. Där finns även ett stall, fotbollsplaner med konstgräs och idrottshall.

Mirum Galleria ligger ca 500 m från bostäderna och där man hittar allt man behöver, bland annat finns mataffärer, shopping, restauranger, bibliotek, gym, systembolag och apotek. I närheten av bostäderna finns även vårdcentral och äldreboende.

Det finns goda förbindelser till centrala Norrköping via spårvagnslinje 2, som har en hållplats i direkt anslutning till bostäderna, samt buss 119. I området finns bland annat förskolan Svanen, Ripan och Önskestjärnan. Skolan Söderporten erbjuder årskurserna 1-9. Här finns även Hageby Hus fritidsgård som anordnar aktiviteter efter skoltid.

Intresseänmälningar skickas till:

Fredrik Illner
Fastighetsmäklare

Direkt 011-29 08 64
Mobil 070-517 31 73
E-post fredrik.illner@LFostgota.se

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Box 184, Hantverkaregatan 49
601 03 Norrköping

 

Övriga frågor:

Projekt (obligatorisk)

Storlek

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Snabbfakta

Boendeform: Hyresrätt/Bostadsrätt
Antal bostäder: 180 st
Storlek (BOA): 12 000 kvm

Byggstart: 2017
Planerad inflytt: 2018
Arkitekt: ÅWL arkitekter

 

Bilder

Grundläggaregatan 5, Norrköping