Kungsängen, Stockholm

Nyproduktion av 54 hyresrätter
nära Kungsängens centrum.

I Tibble i Kungsängen har Concent uppfört två flerbostadshus till förmån för blockhyresgästen MHS-bostäder. Husen färdigställdes under 2014 och består av 54 hyreslägenheter om sammanlagt 2 682 kvadratmeter bostadsyta.

Lägenheterna är fördelade mellan väldisponerade 1–3 rum och kök, där den minsta ettan är 31 kvadratmeter och den största trean är 70 kvadratmeter. Alla lägenheter är idag uthyrda till försvarets personalbostadsstiftelse, MHS-Bostäder, som i sin tur hyr ut lägenheterna till soldater som arbetar eller utbildar sig på orten.

Området är en del av Tibbleskogen, nära Kungsängens centrum, och är på god väg att bli ett charmigt bostadskvarter bestående av en blandning av lägenheter och friliggande villor.

Tibbleskogen är ett litet men växande område som består av såväl fristående villor som flerfamiljshus med bostadsrätter. Här är man omringad av vacker natur och det finns trevliga strövområden runtikring. I området finns både förskolor, skola och gymnasium. Ett stenkast ifrån bostäderna finns en nybyggd idrottsplats och kommunen erbjuder många fina utomhusbad. Gillar du fiske är det tillåtet med sådant vid Lillsjön, och på vintrarna är sjön perfekt för skridskoåkning. I direkt närhet finner du en Lidl-butik och stormarknad finns i form av Coop Forum i Brunna.

Med pendeltåget, som går varje kvart, tar du dig från Kungsängen till Stockholm på 30 minuter.

Bilder

Fårhagsslingan 31 och 33, Kungsängen

Your Server is Unable to connect to the Google Geocoding API, kindly visit THIS LINK , find out the latitude and longitude of your address and enter it manually in the Google Maps Module of the Page Builder