Ekeby Handelsträdgård, Upplands Väsby

Naturnära hyresrätter
med radhuskänsla.

I området Östra Frestaby i Upplands Väsby utvecklar Concent cirka 100 nya hyresrätter. Bostäderna består i huvudsak av två lägenhetstyper i vad man brukar kategorisera som stadsradhus. Husen är i 2,5 plan, med en mindre lägenhet i entréplan och en större lägenhet på de två övre planen.

Bostäderna får en hög standard med parkettgolv i vardagsrum och sovrum, slittålig klinker i del av hall samt vitmålade väggar. Badrummen har kakel på väggarna och klinker som golvbeläggning.

Lägenheterna kommer vara på 1-3 rum och kök och ha en yta på mellan 30 och 65 kvadratmeter. Planlösningen blir flexibel och lägenheterna får antingen terrass eller uteplats.

Bostäderna erbjuder ett naturnära boende med radhuskänsla i hyresrättsform.

Bebyggelsen runt Östra Frestaby består främst av småhus, par­hus och friliggande villor, typiskt för läget i en ort på dryga 40 000 invånare. Området är en trevlig del av Upplands Väsby som har fått ett rejält lyft i och med en övergripande detaljplan för stadsdelen. Expansionen gynnar både bostadsbebyggelse och tillser bättre infrastruktur, underlag och utbud för närservice, förskolor/skolor med mera.

Upplands Väsby är väl försett med olika typer av in­frastruktur. Närheten till Arlanda (15 km) är väl känt, pendeltåg och direktbussar tar dig snabbt in till centrala Stockholm. E4:an tar dig smidigt både söder- och norrut.

I direkt anslutning finns närhet till natur, flertalet golf­banor och annat friluftsliv.

Bilder

Vallentunavägen 100, Upplands Väsby

Your Server is Unable to connect to the Google Geocoding API, kindly visit THIS LINK , find out the latitude and longitude of your address and enter it manually in the Google Maps Module of the Page Builder