affärsutveckling

Kompetent affärsutveckling

Med initierad affärsutveckling, djup kunskap om kunden och gedigen kompetens inom produktionsekonomi och detaljplanarbete driver vi projekt från idé till nyckelfärdig byggnad.

Vår affärsutvecklingsavdelning fokuserar på de tidiga skedena i fastighetsutvecklingsprocessen. Våra medarbetare arbetar med analys, utformning av idéer, förhandlingar och förvärv och försäljning av mark och färdiga fastigheter.

Vi väljer noggrant ut de mest intressanta orterna och arbetar främst i stor- och universitetsstäder. Våra bostäder kan se väldigt olika ut beroende på var vi utvecklar dem och vem som ska bo där.

Platsen kan variera, ibland är det centrala lägen och ibland hittar vi lägen som har stor potential och då alltid i kommunikationsnära lägen. Med stor kunskap om kunden, i kombination med entreprenörskap och gedigen kompetens inom transaktioner, juridik och produktionsekonomi, driver vi projekt från idé till nyckelfärdig byggnad.

Våra projekt är i huvudsak helägda av Concent, men vi driver även projekt i partnerskap eller i gemensamma projektbolag med andra fastighetsutvecklare, markägare och/eller investerare.