om concent

Vi skapar hem och mötesplatser

Med hjärta, samhällsansvar och finansiella resurser utmanar Concent branschens största aktörer. Vi vill skapa ett resultat där kvalitet, miljö, ekonomi och människa är i balans.

Affärsidé

Concent är ett fastighetsutvecklingsbolag som skapar hem och mötesplatser. Vi ska med goda resultat tillgodose marknadens behov av en kvalitativ, nytänkande, snabbfotad och kundfokuserad partner med helhetssyn.

Vision

  • Concent ska vara den ledande och mest effektiva skaparen av hem och mötesplatser.
  • Våra samarbetspartners ska se oss som förstahandsvalet och den mest attraktiva långsiktiga partnern.
  • Omvärlden ska betrakta Concent som branschens främsta aktör och en stabil samhällsutvecklare.
  • Våra anställda och samarbetspartners ska uppfatta arbetsklimatet som vänligt, resultatorienterat och utvecklande.

Vår historia har bara börjat

historia-tidsaxel

Vägen hit

Det företag som i dag heter Concent grundades 1998 inom det välrenommerade fastighetsföretaget Lundbergs. Efter några år köpte några av de tongivande medarbetarna i Concent ut företaget och gick sin egen väg.

Fram till år 2013 var Concent ett traditionellt konsultföretag med många uppmärksammade projekt, långa kundrelationer och stort fokus på projekt-ledning, uthyrning och förvaltning. Concent har etablerat sig som en värdefull samarbetspartner genom prestigeuppdrag som projektledning av Stockholm Waterfront Building och SAS Institute, utveckling, totalrenovering och uthyrning av Münchenbryggeriet samt utveckling av flera bostadsprojekt.’

Under andra halvåret 2014 omstrukturerades bolaget och verksamheten förändrades från renodlad konsultverksamhet till fastighetsutveckling i egen regi.